The Cultural Garden of Amsterdam

13 Sep 2017

Klaprozen en duurzaamheid

Wilt u klaprozen in uw geveltuin of op het balkon? Haal uw gratis zaden op, op Nationale Burendag 2017. En misschien heeft u wel een veel beter idee om de buurt nog mooier, groener en duurzamer te maken? Lever dan uw idee in bij ons.

Amsterdam & Co en de negentien culturele instellingen van Plantage Amsterdam verzamelen ideeën voor een nog mooier en duurzamer Plantage. Ook uw idee willen we graag meenemen. Kom op zaterdag 23 september op Nationale Burendag naar de toegangspoort van de Hortus. Daar kunt u in het tiny house uw ideeën voor een duurzamer buurt of straat kwijt.

Het beste idee wordt beloond met uitvoering, mogelijk gemaakt door het Buurtfonds van de Rabobank. Dat  steunt kleine initiatieven die bijdragen aan de sociale, duurzame, culturele en economische ontwikkelingen in de buurt, en stelt voor deze actie 500 euro ter beschikking. De projectleider duurzaamheid van Plantage Amsterdam en Amsterdam & Co zullen uit al de ingezamelde ideeën het beste kiezen.

Kom gezellig even langs, en haal uw gratis bos klaprozen op. In de Hortus Botanicus is het op 23 en 24 september ook Najaarsmarkt.

Nationale Burendag, zaterdag 23 september 2017

Inleveren idee bij Tiny House, hoofdingang Hortus Botanicus, 11.00 tot 17.00 uur

a/d Plantage Middenlaan 2 a, Amsterdam

www.amsterdamenco.nl; www.dehortus.nl

 

Gepost door Birre Yazar-Walvis
ga naar artikel